Online Diary ✫ Blog AfiQah ✫: Sem 4 : Membizikan diri

Sem 4 : Membizikan diri

       Assalamualaikum..dah lama tak mengupdate blog ni kan...blog ni pun dah lama ditinggalkan macam tu je sebab 'dah buruk'..isk..iskk....minggu lepas, tersempurnalah aktiviti edit- mengedit blog ni dengan jayanya..har..har...walaupun bz dengan kerja yg berlambak, tapi otak dengan akal ni pun kene direhatkan jugak..waaaaa... :D  

      Sebenarnye, tade pape pun...dan jugak tak tahu nak update ape..haaa....1 more things..lagik 2 minggu, dah nak balik Penang..haaaahh~..  tu je lah kowt yg nak cakap hari ni..sekian.. :D  

        sroll bawah lagik ..lagikkk...lagikkk & lagikkk..  :D


Waktu kelas wireless..design topology  :')

Topology is ondaway :D

Practical test  :')


Sebelum mengundur diri, kita sebagai umat Islam seharusnye kannn......selalu kannn.....mengingati Maha Pencipta kita kannnn...ingat tu yee...InsyaAllah.. :)

Berbaik-baiklah diantara satu sama lain yee wahai anak-anak.. :D

Terima kasih kerana sudi membaca entry Fiqa ^^

2 comment:

nadia said...

baru update blog~~~

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

 
Copyright © . All Right Reserved by Farah Afiqah