Online Diary ✫ Blog AfiQah ✫: Luahan hati budak sem 6

Luahan hati budak sem 6

Assalamualaikum..haha..dah lama tak updatee blog..maybe tade kepakaran menulis kot.. :D

Haaa..nampak tak tajuk dekat atas ni? Tajuk kemaaainn lagi kan..  T_T haha..tapi tu lah..realiti SEM 6 TAHUN NI..
Ayuh ibu-ibu bapak-bapak sekaliannn.., tanpa kita membuang masa, kita start lahh kann.. :D

Hari Rabu bersamaan 19.2.2014...

  • Pagi tadi ada practical test untuk subjek CCNA4..Alhamdulillah..hehe
  • pastu pulak kan, hari ni tak makan nugget..tak tau napa..kalau tak, tiap2 hari dok makan nugget tu..
  • Teh ais tu sure kena minum.. :D
  • After that, teringin pulak nak makan masakan panas..order lah nasi goreng ikan masin..Tapi, atlast, dapat mee goreng pulaks dahh T_T
NEXT PLEASE....

  • Tiket bus dah beli dah..tapi kan, naek harga pulak..jadi RM 60..WHY? WHY??  T_T
  • Sepatutnya kan, kena jumpa gan supervisor psal FYP..tapi kan, tak pergi jumpa pun..SEBAB APAA? Sebab paper work tertinggal dekat bilik.. (Sorry Miss..Jumaat ni, saya jumpa Miss yee )
  • After after after that, kena Posponeeee Bracess..SEBAB APA KENA POSPONE? Sebabnya bz dengan FYP..SORRY GIGI..  T_T
LEPAS TU..LEPAS TU FIQAH??

Lepas tu, 

Nak tempek 1 pic jaa...1 ja..pleaseeee..(Tempek lah fiqah..Takdak sapa nak marah pun)

Hai saya fiqah..Ini picture saya bersama dengan kawan baik saya..SAPA FIQAH TU? Alaaa...fiqah tu lahh...fiqah tu yg tudung kaler Koko muda tu haaa...BAKPEE LAA DENGAN MATA TU? Tu sebab pakai lense..lepastu, duduk dekat aircond..lastly, tak cukup tido..besaalaahh tuu T_T


Okey..Entry kali ni tak begitu menariks kan..merepeks banyak pulak tu..haha..okey...Kbai..kbai..kbai..


Assalamualaikum  :)


Terima kasih kerana sudi membaca entry Fiqa ^^

0 comment:

 
Copyright © . All Right Reserved by Farah Afiqah